Галерия

 

Erasmus+   Дезидериус Еразмус

 

 

Ина Николова, 2015 г., Norvegia


Моето пребиваване в Виена беше доста заинтрегуващо и достатачно за да израдя добра престава за принципа на работа на ТУ Виена и да получа ценни съвети  по задачата заради която бях там, както и да усвоя нови знания които биха ми помогнали в моето професионално развитие.
Също така Виена е доста интересна със своите забележителностти които посетих и които, ще носят в мен позитивни емоции винаги когато се сетя за Виена.

Асен Михайлов, магистър КТМ, 2014 г.


В периода от 28.02.2014г до 02.07.2014г бях на специализация в UiS, гр. Ставангер, Норвегия. Още с посрещането разбрах, че престоят ми няма да е обикновен. В университета получих изключително внимание, както от страна на колегите в катедрата така и от администрацията. Контактите които създадох по времето на престоя бяха и продължават да са изключително важни както в делово отношение така и в личен план.

Стефан Калчев, докторант в ТУ - София

През 2012 година имах удоволствието да бъда участник в програмата Еразъм и да посетя Техническия университет Виена. Като докторант през четирите месеца прекарани там успях да си изпълня плана по дисертационния си труд и да добия знания и да използвам добрата база за научните си изследвания. Бих препоръчал на всеки участник да опита и да изпита отблизо европейската култура, научна среда и живот. Благодаря на ръководителя си доц. Радостина Петрова и на Техническия университет София за добрата възможност, която ми предоставиха.
Участник в програмата гл. ас. Васил Ахчийски.


 

Учене през целия живот

 

За възникнали въпроси по програма "ЕРАЗЪМ", се обръщайте към:

  • инж. Дора Ненчева - ПЪРВИ блок, стая 1307;
  • доц. д-р инж. Койчо Атанасов - Зам.-ръководител на "Факултет и Колеж - Сливен" - кабинет 1304, ПЪРВИ блок;
  • или към координаторите по програма Еразъм /виж меню-Университети/.

гр. Сливен,
бул. "Бургаско шосе" 59
тел. на Функционален зам.-ректор за "Факултет и Колеж - Сливен" 044 66 77 09