Условия за ползване на сайта

Авторско право:

Този уебсайт е разработен от Катедра "Механика, машиностроене и топлотехника" към ИПФ-Сливен и всяко лице, което осъществи достъп до него, се съгласява с настоящите условия за ползването му. Съдържанието на този уебсайт е със защитени авторски права. Забранено е използването на логото на ТУ-София за каквито и да било цели без изрично съгласие. Забранена е промяната част или на цялото съдържание на този уебсайт в каквато и да е форма, както и използването му за каквито и да било публични или търговски цели без предварителното разрешение.  

Ограничаване на отговорността:

Катедра "Механика, машиностроене и топлотехника" към ИПФ-Сливен не гарантира и не носи отговорност за съдържанието на други уебсайтове, към които има връзки от този уебсайт, както и за предложените услуги и други такива в същите сайтове.

Катедра "Механика, машиностроене и топлотехника" към ИПФ-Сливен си запазва правото да променя без предизвестие съдържанието на този уебсайт като не поема задължение да уведомява посетителите за настъпили такива промени. 

JavaScript

Уеб сайтът съдържа материал, който използва Javascript. Ако настройката за Javascript на вашия браузър е изключена, страницата може да не се визуализира правилно. Препоръчваме да включите настройката, за да можете да видите цялото съдържание.  

ADOBE ACROBAT

Вие се нуждаете от Acrobat Reader, за да можете да видите някои от документите в сайта, предоставени за разглеждане и сваляне.

Можете да свалите Acrobat Reader безплатно от тук:
 
(препратка към официалния сайт на Adobe Systems Incorporated)